Nya nyheter!

Hey alla fina <3 jag vet inte om ni har hört men jag har skaffat en internationell hemsida där mina engelska fans kan följa mig då dom kan ha svårt att förstå min svenska sida (denna alltså)

Men jag kommer INTE sluta lägga upp här alltså, denna är fortfarande lika aktuell, det kommer vara exakt samma material här som där, så ni behöver inte oroa er att jag inte kommer ladda upp här för att jag har en ny hemsida =) kommer alltså att lägga upp allt jag lägger där här <3

Så ni vet om det alltså 🙂 denna kommer jag inte lägga ner för att jag skaffat en ny.. =) kommer dock pusha trafik till den nya via snapchat o andra medier men det är endast för att dom engelska ska kunna bli vip som ni kan bli här liksom..

puss på er fina <3 har precis spelat in en vip film också! Som jag precis laddade upp + bilder jag tog imorse :* naken hehe..IMG_2596 IMG_2615 IMG_2614 IMG_2624

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *