Konsultation Sthlm

Som det flesta vet var jag i sthlm igår på en konsultation, träffade en mycket trevlig tjej som gick igenom journal osv, tex om man har några allergier, vilket jag inte har förutom annanas..

Iallafall så kom jag fram till att jag behöver tänka lite på detta beslutet då det innebär risker och även en hel del smärta, det jag tänkte genomföra var en brazzilian buttlift, för er som inte har koll så fettsuger man ställen på kroppen där man har mest fett som i mitt fall är mina lår, och jag vill egentligen inte röra mina lår (då jag älskar mina lår)

så blir ett svårt beslut, kan ta upp till 10 år innan dom små fettcellerna har blivit fullvuxna, man tar alltid dom gamla och trasiga cellerna och suger upp och stoppar in där bak eventuellt höfterna om man vill ha den kurvan. Men bara 20 % överlever och tar 1 år innan vävnaden har läkt igen

Så jag vet inte om jag kommer att genomföra det, måste nog tänka igenom detta fullt ut.. Är Nöjd med min bak redan men får väl börja träna upp den istället, känns inte värt och betala sjuka pengar om det ändå inte blir någon skillnad? Har lyckats gå upp 5kg så dem sa att det skulle synas men kan inte garantera mig att det blir sån skillnad jag vill ha

men mitt fett sätter sig i kurvorna så kanske ska skippa hela den grejen och bara äta lite mer och träna..

bokade dock in filler behandling 🙂 så det är jag glad och taggad inför!

img_0996

img_1047 img_0960 img_0960 img_0737 img_0750

2 thoughts on “Konsultation Sthlm

  1. bigdaddy

    gör ingen operation, du är så fin som du är. Älskar dina sexiga rumpa. Kör igång med träning av rumpan istället så behåller du den snygg o sexig i många år. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *