Dagens tease från min senaste film :)

Här får ni 2 tease bilder från senaste VIP filmen 😉 riktigt PORRIG må jag säga.. Om ni inte har viptillgång kan ni bli vip HÄÄR

– you will love it! har precis gjort ett försök att sola nere vid poolen, gick ner runt 11:00 men solen försvann precis när jag kom ner, så typiskt.. var verkligen sjukt varmt på ballen!

Så aah, nu är det moln fast super varmt, inte lika roligt.. var där nere tills nu ifall solen skulle komma fram igen men nej, det ända som hände var att att en gubbe satte sig rakt under mig, fast hela jävla poolområdet var tomt så skulle han sitta PRECIS framför mig vid ett bord och en stol, så han hade mig som utsikt om han titta upp från sin bok.

Kände mig obekväm så drog upp när det ändå inte var någon sol!

tease1 tease2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *