Hej!!

Hej rätt dålig uppdatering sen vi åkte till spanien, men har varit sjuk, fortfarande sjuk men mår bättre idag. har haft sådan äcklig jobbig hosta, och som inte det var nog så när vi kom fram hade vårat kylskåp lagt av, för han vi hyr lägenheten av hade inte betalat in hyran som han skulle.. *suck* så all mat hade ju ruttnat sönder, de var inte ens möggel det var typ mycket värre.. bland det absolut äckligaste jag sett, luktat på och upplevt.

Lukten var outhärdlig, luktade blandade dofter, typ soppor som legat i solen och ruttnat sönder tillsammans med döda skaldjur som legat döda 1 år och sen död.. var så sjukt äckligt fick nog en 100 tals kvällningar när jag städade, var fullt med likmaskar. mår illa bara jag pratar om det.

Sorry var inte min mening och göra er illa till mods. Men tog 2 dagar att städa ur den, första passet gjorde ja direkt efter vi kommit från flyget, för att försöka få bort lukten som man spydde av. tog 3 h, och städa ur allt, men dagen efter, lukten stank igen, testade alla sorters städmedel, citi bang eller vad de heter, diskmedel, köpte till och med citroner, ättika.. ja you name it.. allt! Luktar fortfarande lite, men väldigt lite. SOM TUR ÄR! omg.. har inte kunnat handla mat osv än.

Iaf har haft en helvetes vecka så då har bloggen kommit i efterhand.

Men nu ska vi ta fart på den igen! 🙂

11899742_697343120399657_1471240319_ndom små stunderna jag inte städa var vi ute och åt, på stranden var 35 c + kokhet vind, kändes som en hårtork i ansiktet + värmen, helt sjukt varmt. Varmaste dagen jag upplevt här faktiskt. Klarade inte av och sitta ute och äta knappt, vi satt på stranden och tänkte typ HUR klarar alla av att sitta här, avled typ.. hade precis hämtat ut ett paket i vår lobby här nere, som tur var det en bikini i ett av dom, som jag bytte om till på stranden 😉 så tog på mig den snabbt som satan hehe!

kommer ett vipinlägg över detta så kolla in det sen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *