Promenad i marbs

Tja tja bloggen.. har precis varit ute på promenad på marbellas golden mile, den går från banus till marbella stad, men vi gick inte så långt. Vi gick till en strandbar vi inte varit på förut. Beställde in en strawberry daiqiri och min kille tog en öl. mums mums! Satt och avgudade drinken, var så sjukligt varmt ute så en iskall drink satt ju inte helt fel direkt 😉

  satt under palmträden och lyssna på skön musik och bara softa, Tog inte med våra mobiler då vi inte kände för det idag, mycket skönare och bara vara utan att bli stressad och upptagen av telefonen.. så blev tyvärr inga bilder på det, kom jag på sen att jag hade velat tagit lite bilder. Men har beställt massa olika kameror som jag kommer använda fram över! 🙂

bild 2(69) bild 2(70)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *