Bikini tävling!

11330800_1615785285372457_1079087023_n bild 5(51) bild 4(65) Godmorgon allesammans!! Efter en hel del efterfrågan efter denna läckra bikini! Anordnar jag nu en tävling!! Vill du ha en sådan här snygg bikini eller ge i present till tjejen, kompisen, någon du beundrar? Antingen kan du Köpa en exakt likadan av mig för 199kr st eller var med i min tävling  där jag lottar ut 5 vinnare, Inklusive frakt, alltså jag står för frakten!! Dom finns i storlekarna:  Xs / Small / Medium / Large! Sitter perfekt på kroppen! Älskar den.

Lottar ut 3 vinnare den 15 juli här på bloggen! Det du gör är att du delar detta inlägg på din Facebook, Du kopierar adressen -> Http://vip.zaramedz.com Klistrar in på ditt fb flöde och skriver att du är med och tävlar om bikinin! Tagga även mig så att jag kan se att du är med!! Zara Rebecka Elisabeth Zentio <–

OBS!!! För att ha störst chans att vinna följ min instagram: ZaraExotic och kommentera på mitt senaste inlägg: Är med i din tävling bikini tävling! Lycka till!

Om du vill köpa en kontakta mig via mail: ZaraZentio@gmail.com 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *