brazilian butt, brb..

Bild 2015-06-15 kl. 18.27 #5 Bild 2015-06-15 kl. 18.28 #4Tänkte börja forma min röv! Så jag får tillbaka den som innan 😉 haha och börjat dricka shakers och ska ta tag i träningen denna veckan! den behöver en mer fast och plutig form, men det kan jag inte få om jag inte går upp i vikt och tränar. Väger runt 43-44 kg..

Förut när jag hade min brazilian butt så vägde ja runt 55-58 kg, sen tränade jag inte då men jag tror det faller naturligt tillbaka som det en gång gjort. Har ju rätt fit kropp naturligt, så borde bli likadant! Sen lite träning på det så vore inte vara något större bekymmer.. Är så pepp! Gick igenom alla mina bilder från förr, herregud vilken kropp.. haha! Inte undra på att man fick så mycket uppmärksamhet 😉

Aja, nu ska jag ta på mig en bikini gå ner och fixa till brännan som sakta har försvunnit! Har bara solat 2 dagar här i år, helt sjukt.. Men nu ska jag börja! 🙂 hörs senare med lite heta vipbilder och kanske en film om det är något som uppskattas..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *