Porrigt inlägg uppe!

Goddag här skiner solen som aldrig förr, och fågelkvitter överallt. Har precis varit ute och köpte hem frukost, dricker färskpressad juice och en varm lax foccatia till det. 🙂 Har precis laddat upp del 4 av mina porriga lackleggings inlägg! Super hett if you wask me.Bild 2015-05-09 kl. 19.27 #6 Bild 2015-05-09 kl. 19.27 #7 Bild 2015-05-09 kl. 19.28Ska ta en liten liten powernap på 20-30 min för känner att jag gick upp lite för snabbt idag! La oss klockan 6 imorse. Så har inte sovit så mycket! Nu kom tröttheten typ, ville gå ut i solen idag men känner att jag har för ont i magen just nu, så får köra på det imorgon. Ska ta en solbädd med killen och fixa till denna bränna som jag evigt tjatat om 😉

Nåja.. Idag kommer det iallafall upp en het film! 🙂 så håll utkik! Ni vet aldrig när jag droppar den. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *