Pinsamt…

Vaknade och gick upp och ut för en morgoncigg (jag sover ju naken och det är sjukt hett här) så jag går ut naken som en gammal vana då jag inte inte heller har några grannar här, har aldrig varit en granne bredvid oss. Så jag har kunnat springa runt naken vart jag vill! Men helt plötsligt står en DUDE i andra balkongen och ja bara ser att stirrar på mig och flinar lite och jag utrbister typ: OHH! Sen springer jag in och skämms och ropar på oscar att vår granne är här? O ja var helt naken ute x)

Så pinsamt! Hoppas han inte tog en bild på mig eller nått, hörde en iphone lås öppnas när jag satt ute så jag ställde mig upp och skulle kolla omkring och då stod han där! haha..my good! Hade ju varit bättre om det var en ung kille i 25s åldern som såg bra ut nu var de en äldre 40 kanske och fan va pinsamt.

11109194_10153044011413355_5553589685159769751_n

One thought on “Pinsamt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *