Middag

Wooh.. hej på er! Har varit på middag i Västerås på något ställe som heter A-grill? Helsjukt träffa på en kille som räddade mig i en nödsituation en gång när jag hade varit i spanien för flera år sedan så ställde flygbolaget om sin rutt istället för att åka till nyk, landade dem i arlanda. Så min skjuts kunde inte ta sig dit för dem hade redan åkt till nyk..

Så det var lite skumt? Var lite chockad.. Kul ändå! Han fixade iaf skjuts o skjutsade hem mig han och hans kompis.. 🙂

Sen åt vi iaf jättegod mat! Choklad fondue eller vad det heter, till efterätt.. 🙂 mums!! Nu ska jag packa och fixa lite, åker ju till Spanien imorgon. Så har lite att ta tag i! Om ni vill hålla kontakt så funkar ju snapen väldigt bra 😉 ikväll blir det vilt och hett! haha 🙂 kan jag lova er..

Hoppas ni haft en bra måndag annars! Min trafik är ju GRYM just nu! Tack alla som följer och läser bloggen. Jätteuppskattat! <3

bfjkb.jpg jfnjbf.jpgdag 2 av min korsett träning:) får se om det hjälper ska testa ha den så ofta och mycket som möjligt hädan efter! Så får vi se om det ger något resultat. ÄR sjukt skönt för ryggen! Man får så underbart skön hållning, så märker att den hjälper mot ryggont! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *