1 vecka kvar!

Skärmavbild 2015-03-23 kl. 17.21.39 Om en vecka kommer jag och min babe till sverige, ska fira honom! Han fyller 32, och även fira min fina mamma som fyller bara några dagar efter honom.

Ska bli så kul, längtat som satan. Var ju hemma sist i januari. Ska fira dom och träffa min lillasyster som gjort bröst. Så glad för hennes skull! Hon har längtat efter dem så länge. Så kul att se henne glad.

Sen ska jag även träffa mina 2 storasystrars barn, så mys.. Saknar dom! Så himla fina ungar. Har bokat in ansiktsbehandling med babe, och lite sånt mys. Ska bli skönt, har ju sådan sjukt torr och äcklig hud. Behövs nog tas hand om 😉 klippte mitt löshår också tyckte det blev så fult där nere, det är sjukt bra kvalite så det var inte det, var mest att det var i två olika delar. Klippte det så det gick ihop mera med mitt hår, blev för långt ifrån mitt hår på något sätt så man såg vad löshåret var och var mitt hår var. Tyckte detta passade mycket bättre. ÄLSKAR kvaliten riktigt grym

Behöver färga mitt hår dock, har ju världens största utväxt? Sparade ut håret har inte färgat det på 2 år nu. Så det lär ju vara väldigt fint och må fint. Så tänkte fixa ljusare högre upp så jag har bara några CM utväxt istället för DM hehe! Aja hoppas ni haft en trevlig helg. Det har jag iaf haft.

Mycket mys och film och heartstone. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *