“Be so good they cant ignore you”

Haters = Är osäkra människor som inte tror på sig själva och håller oftast till på alla dina sociala medier, dom flockas omkring dig när du får en uppmärksamhet dom inte tycker du förtjänar! För dom försöker intala sig själva att det du gör eller hur du ser ut är FEEEEL! När folk visar tvärtom blir dem frustrerade och galna.

Så dem vill påminna dig om alla fel du gör, eller hur fel du ser ut. = Avundsjuka

Rätt enkel matte, det dom inte förstår är att dom själva är haters, japp dom förstår inte det. Dom skyller ifrån sig på “säger bara sanningen” “ne jag är inte avis på att du visar upp din kropp för hela nätet”

Mitt svar? : Du är kanske inte avundsjuk på DET jag gör. Utan på själva principen att jag gör som jag vill oavsett vad folk tycker och tänker om det och även om folk visar mycket hat gentemot det så gör jag det iallafall. Jag visar att jag BRYR mig inte. Ingen kan förändra mig, jag är jag och du är du. Jag är en stark personlighet och kör mitt race oavsett vad samhället har att säga om det

Det är nog en BIG FAKTOR varför dom hatar just dig, du kör på. Du är självsäker och stark och modig och står emot stormen när det blåser istället för att krypa ihop med alla andra för skydd så går du emot den. Det är verkligen det jag tror dom hatar och att folk uppskattar dig och visar sådan lycka till dig och din framgång, det gör dom bara ännu argare.

Det pinsammaste av allting är att vi offentliga personer har rätt bra psykologi förmåga så vi förstår VARFÖR dom gör som dom gör utan att dom själva ens förstår det. Så vi blir bara ännu mer taggade att provocera dom jävlarna för att vi vet att vi gör dom upprörda och det ger oss ännu mer motivation eftersom dom kämpar så starkt emot oss 😉

Bild 2015-03-01 kl. 17.27 #5ska tatuera in den texten förresten 😉 passar mig väldigt bra..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *