Matkoma deluxe

Bild 2015-02-14 kl. 17.25 Bild 2015-02-14 kl. 17.26 #2 Bild 2015-02-14 kl. 17.27Hej! Har matkoma deluxe.. har varit och ätit och gått runt i affärer, min babe ville köpa nått fint till mig men jag hittade inget 🙁 *suck* ne men vi spara den presenten tills när jag känner att jag vill ha eller behöver ha något istället, men det gör inget. Saker är bara materialla saker, tycker riktig kärlek är när man har dåliga dagar och har någon som stöttar en. Osv ni förstår vad jag menar..

Tänkte slänga upp heta filmer om en stund så håll utkik! 😉 här är lite bilder från idag. Hände en tråkig sak för en jag känner så gjorde lite fuck you gester.. Tycker att man inte gör slut på alla <3 dag. Så blev lite upprörd, ledsen och besviken men ska inte låta det ta min energi. Är ju glad och har min man och mina vänner och familj <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *