Fifty Shades Of Grey

 

Fifty shades of grey…

Fifty Shades Of GreyAlla hjärtans dag närmar sig och då närmar sig även denna filmen, som blivit en stor snackis överallt i världen, eftersom det flesta läst boken och antagligen gillat den så starkt? Jag har precis börjat läsa den, den verkar bra. Påminner om inlägget jag skrev igår med vad kvinnor egentligen vill ha. Mystiken osv. Filmen är en Kärleks,Drama,Sex inriktad film så tycker även ni killar ska ge den en chans! 😉

Så tänkte fira min <3 dag med att kolla på denna, men.. Vet inte om dom har dubbat bion i Marbella? Dom har en biograf 2 minuter ifrån vart jag bor men ska kolla upp det annars kan jag väl vänta. Dubbat förstör så mycket, varför inte bara ha text? Envisa Spanjorer i guess 😉

collection-fiftyshades-gallery_0 fifty_shades_of_grey_692ae9a10d1ffb16fb5cb30b1f61fba0_thumb_0_680x382x70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *