Vad egentligen kvinnor vill ha..

Vad tjejer verkligen suktar efter när det kommer till män:

– Ett bra mystiskt självförtroende!inte så man uppfattar det på ett skrytsamt eller “status” sätt för det förmedlar bara osäkerhet, även om vissa inte känner av det först men dom tappar intresset för han har stort ego och det gör att han blir liten istället? “doosshbag stilen” för han är ju mer ute efter ligg och det blir för uppenbart i tjejernas ögon..

– ögon som ser in i själen på dig så du blir helt kallsvettig, , lyssnar på dig intensivt och visar nyfiken het , stadig och stabil, smart och jordnära. Det ska vara en slags Mystik över honom, svåra att läsa.

– Elegant och trevlig

– En kille som inte avslöjar vad han tänker på utan man känner helt plötsligt att man måste klura ut vad han är för kille, tills man inser att han är helt UNIK och man börjar tillslut tänka över allt som i en film i sitt huvud.

När en tjej inte kan läsa av dig så har du henne och hon suktar efter dig..

CHUCK BASS, EDWARD..  tjejer älskar dem, mer sånt till världen please..

mmmmm chuck-bass-gossip-girl35454 tumblr_static_chuck-bass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *