Deep thoughts

Tänkte prata om hur vi påverkas av vårat förflutna.. Det är ju det som formar oss, hurdana vi blir som människor, jag är ju som sagt lite av en rebell. Blev nog så eftersom jag blev mobbad som ung och mådde skit jämt, blev kallad för grova saker dagligen hela min skoluppväxt som ledde till att jag helt totalt sket i skolan, hatade skolan.

Eftersom den påminde mig om hur andra behandlat mig så sket i att förföljd göra min gymnasieutbildning, eftersom jag inte hade någon respekt eller tillit till skolan och dom som gick på den. Det hände saker även på gymnasiet men var ju betydligt mer mogen då och dom som höll på mot mig där var mest tjejer, killar var med sex-kåta- och flörtade konstant. Då tjejerna störde sig på en för att man fick den typen av uppmärksamhet så blev ju dom rätt kalla mot dig. Så all min fokus och energi sögs upp av tankarna av hur folk och människor betedde sig. hatade samhället hur människor var, hur elaka alla kan vara..

Men har lärt mig ifrån det idag. Det har faktiskt påverkat mig positiv att leva tufft under jobbiga omständigheter så som min pappa var alkoholist och mobbningen jag utstod så jag blivit väldigt hårdhudat, inget tar sig in i mig liksom. Eftersom jag har lärt mig dom logiska och psykiologiska grunder till varför människor beter sig som dom gör.

Därför bits det inte, jag behöver inte skämmas, ursäkta mig eller låtsas vara någon annan och göra som andra tycker är bäst för mig, eller när andra tycker att deras åsikt väger tyngst och är 100 % fakta. Vet ju att alla människor tycker sig ha allt rätt eftersom dem baserar sin fakta på sina erfarenheter eller andra grunder, dessutom blir alla människor så manipulerade av media

och även väldigt lätt påverkade av hur ” vad som är rätt och vad som är fel, hur allt ska vara i en perfekt värld” det finns ingen perfekt värld people. – Newsflash? Ja jag vet riktigt fet newsflash. Man måste tänka in på djupet av alla situtationer man befinner sig i. Jag ser alltid allting från olika perspektiv medans vissa bara kan se ur deras. Tyvärr Egoistiska och Avundsjuka är ett stort sammhällsproblem i Sverige. – Den svenska Svartsjukan. Om någon tycker någon annan har ett bättre liv, bättre utseende, eller lever ut som man vill – så blir människor galna! Synd tycker jag att inte kunna glädjas åt andras framgång vare sig det gäller jobb, kärlek eller att lyckas med något. Mer kärlek och förståelse till världen, den behöver det. Så nästa gång du ska hata något eller avsky något tänk längre, man kommer ingenstans annars. Man utvecklas igenom att gå igenom saker som händer dig, vare sig det är bra eller dåliga, dom dåliga erfarenheterna kan också utveckla sig till något vettigt.

Så vill bara säga det att tänk innan ni agerar och tänk större än bara på principen. Utvecklas och behandla andra bra det kommer göra dig gladare, när du kan hantera situationer på en mognare nivå.

“MAKE LOVE NOT WAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *