Film och så

Såg en film idag, the best of me.. grät så jävla mycket! Var så sorgsen, men ändå fin. Tycker ni ska se den om ni vill gråta en skvätt! Gjorde ont i hjärtat men ändå blandade känslor. Sen var ju killen sjukt het också så det gjorde det inte lättare.. Visste ni att dem är gifta på riktigt! ^^
hade inte bangat på honom annars..

Sen somnade jag till 22:00 ? va händer.. jag är så jävla kass haha! Kan inte vara uppe på dagarna någonting säger emot att vara uppe på dagen.. Så nu orkar jag inte längre nu får det vara, och bli som det blir.

PS! har ni sett att ni kan få en gratis vip film om ni skriver in er e-post! Snäll jag är.. 😉 Nu ska jag äta något? Har inte ätit så jag blivit sådär matkoma mätt sen vegas, behöver ha maat..

james-marsden-premiere-bachelorette-01

Best_of_me-500x500

bestofmeBestOfMeTrailerTextedh264hd-2500_1600x1200_2461907873_gen

4 thoughts on “Film och så

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *