Kaos med flyg

Evig väntan på flygbiljetterna, har inte fått dom i mailen än.. Man blir ju frustrerad, ett par timmar ska du ha dom i mailen? Vart är dom då? Ringer dit varannan dag har varit strul sen vi bokade resan till Las vegas, först bokade dom fel, dom bokade hemresan ifrån LA.

Så avbokade fick äntligen tillbaka pengarna, men fattades 1000 kr i serviceavgift som dom sa att jag hade rätt till eftersom vi avbokade resan inom loppet av 24 timmar, vi avbokade så fort vi såg att dom bokat in fel, vilket var 5 min efteråt ca.

Sedan vart det fel med det andra flygbolaget vi bokade med, hade glömt att vi hade limits på vårar kort så dem kunde inte dra betalningen eftersom vi då bokat den andra resan som ändå inte blev av så räknas ju fortfarande dragningen i limiten, men iallafall efter många om och men så höjde vi vår limit, ringde dit och bad dom dra kortet igen så vi får våra e-tickets. Men det har inte dragits några pengar och inga tickets har kommit, fast än jag ringde IDAG och frågade om dom dragit pengarna än och om dom ska skicka biljetterna, Då svarade hon att dom haft fel med deras E-ticket tjänst och att jag skulle få biljetterna inom några timmar.

Har ännu inte fått några biljetter, så jävla jobbig process för att boka en jävla resa. Har inte ens bokat hotell än för att vi inte fått våra flygbiljetter, det är ju helt löjligt.. tänk så tar alla hotell slut? Så man får bo på nått ruttet 2 stjärnigt hotell 5 mil ifrån vegas? Ne usch vad irriterad jag är!

Har iallafall bokat AVN AWARDS 2015 och har fått deras biljetter, har även inträde till efterfesten efteråt 😉

10537151_1428208304135278_1808081056_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *