Nostalgisk

Hej! Är super nostalgisk idag sitter och lyssnar på låtar jag alltid lyssna på när jag var liten och tänker tillbaka vilket jävla ride jag haft i mitt liv, alltså.. skratt tårar smärta roligt, även fast jag haft det jobbigt med familj och vänner så har jag ändå haft det bra många bra minnen.. Kollade på Eva och Adam igår också, så riktigt svensk barn känsla jag har i mig. Helt underbar film och serie!

– Varje gång jag ser dig, Ett långsamt farväl med lisa nilsson, Miio,

per gessle – här kommer alla känslorna på en och samma gång,

björn rosenström – jag är så het, pojkarna som busar

Patrick isaksson blandat

Molly sandén – Du är musiken i mig

– Ola svensson, jimmy jansson, etc..

– Eva dahlgren – vem tänder stjärnorna, himlen runtu hörnet!

alla dessa låter går i hög varv! Ska spela in filmer också 😉 vad vill ni se??

TBT BILDER 2012! <3

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 19.03.52 Skärmavbild 2015-01-12 kl. 19.05.35

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *