Salty!

 

Hej på er! Har varit sjuk. 39 feber, svullen hals och helt täppt! Haft ett helvete så har inte varit så aktiv här eller någonstans egentligen har bara legat och sovit och försökt bli frisk druckit varmt te och hostat och svettats och haft mig. Men nu mår jag bra 😉 så passade på att filma och ta lite heta bilder nu när jag mår bra igen. Tog ett varmt bubbelbad och sedan börja jag spela in och ta bilder! Känner mig fresh igen. Alltid när man är sjuk känner man sig så himla o-Fresh.

Har städat och bäddat nytt i sängen och tvättat och haft mig idag så man rensar ut allt sjukligt liksom, vädrat hela dagen så känner mig som ny igen. Fan va torr jag är i munnen och läpparna känner mig som sid i ice age när han smakar på vatten och så åker hela käften ihop haha.. vänta ska hämta klippet från youtube så sjukt kul..

Skärmavbild 2015-01-03 kl. 23.11.35

 

 

Har också spelat in Nya filmer och bilder 😉 <3 bara för VIP – bli vipmedlem här!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *