CASUAL + INTERVJU IMORGON + VIP :)

Lite casual bilder från igår och förrgår! Tycker jag laddar upp för lite sånt nämligen 🙂 kul och se lite sånt tycker jag.. va tycker ni? Haha! Nu är det riktigt kallt här nere, har ju inga element och ingen isolering men det gör ju inte så mycket åker ju på en lång semester snart.. 😉 ska bli så skönt! 😀 Går runt i mjukis kläder här hemma. Det är det skönaste.. bara glida runt och mysa, börjar faktiskt tycka vintern är rätt mysig ändå, alltid hatat den men accepterar den mer nu än förut.

Hoppas alla mår bra, nu ska jag spela ett sista game på heartstone och sedan lägga mig och sova, ska nämligen intervjuas imorgon. Mer om det när intervjun är klar. Dom ringde mig igår fattade fan ingenting, och prata skånska. ja typ va sa du?? hela tiden haha.. lite akward samtal men skitsamma intervjun blir säkert en Succse, eller hur fan stavas de ens? orkar inte googla upp det ni fattar ändå vad jag menar, eller.. haha

laddar upp 2 nya vip filmer också 😉 när jag ändå är i farten! 🙂 enjoy.. Puss <3

bild 1

bild 1(9)

bild 2(3)

bild 2(10)

bild 3(2)

bild 3(4)

bild 4(2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *