Here we go!

Hej! brr.. fryser blir riktigt kallt här på kvällarna, har städat lite idag igen och fixat en sak som krånglade, vet inte vad det heter men är typ en slags persienn en jättestor, som man kan veva ner om man vill ha det bläcksvart i lägenheten, riktigt nice.. Men när jag snurrade på snurren så kom den inte upp igen så ringde en kille som kom hit och fixade det! Skönt att ha det klart..

Kom precis hem från VIPS resturang, är typ som en kedja i spanien, säljer typ mestadels smörgåsar av olika typ inte sådär jätte lyxigt direkt, men ändå skit dyrt! Inte någon favvis men ligger i samma hus som jag bor i så pallade inte gå och äta någonstans, alldeles för trött och omotiverad för ett sånt projekt! 😉 haha.. tycker det är typ det ett projekt.. lol

aja nog om det tråkiga, nu till det roliga, har 2 nya filmer. Tänkte ladda upp dem ikväll! 😉 vill inte avslöja allt för mycket om dem än, men håll utkik! Ska se på Sons Of Anarchy nu och bara ligga och mysa i min nya super mjuka filt.. hörs sen! Puss

Bild 2014-11-20 kl. 00.03 Bild 2014-11-20 kl. 00.03 #2

One thought on “Here we go!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *