hej på er!

bild 5(2)Godmorgon.. la mig klockan 7 imorse, sov tills 12 så endast 5 timmars sömn. Blir så s seg hela dagen när det händer men ska försöka så gott jag kan ändå! Känner mig så extremt mysig, saknar min morgonrock som ligger där hemma i Sverige. Har en här men den är inte alls lika mysig som den på bilden. 🙁

Nu har jag precis badat så tänkte passa på att ta lite heta bilder måste bara få i mig min redbull som jag smuttar på. Testade spela HeartStone igår, gud va kul det var! Ska fortsätta idag lite senare när jag får tid över, ska storhandla och fixa lite fint här hemma. Vi har bestämt oss för att bo kvar ett år i lägenheten eftersom det var så svårt och få tag på ett hus i den kvalitén vi ville ha den, det flesta hus i Spanien är väldigt gammalmodigt inrett, och även inte prisvärda.

Så ska försöka göra det så mysigt vi kan i den vi har nu, så vi får den där hemmakänslan som vi inte lyckats så bra med, men vi får se helt enkelt. Nu blev det ett jätteinlägg här plötsligt haha! Brukar sällan skriva så långa inlägg. Men vi hörs lite senare, har några inlägg på ingång! <3

(gjorde nog den hetaste filmen på bloggen någonsin igår 😉 med en hitachi vilket är en el vibrator som är grym! Passade på att filma då såklart med min HD kamera, ni kan bli vip för att se den här!)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *