Lär er ragga..

Alltså några saker som hände på klubben innan allt kaos hände var att en kille gav mig en “THE GAME” raggning, först ragga han på som fan och sa att han inte har någon koll på vad festen handlade om och frågade mig och sedan försökte han prata med mig men avvisade honom orkade inte sitta och prata så gick och tog en cider med mina kompisar i baren.

Sen gick vi ut för och röka sen tillbaka in och dansa, efter en stund går vi och sätter oss för att chilla lite, då kommer denna killen tillbaka sätter sig bredvid mig och säger: Varför går du runt och svankar, då sa jag lite chockad: va? Då säger han: Ja du har ju ingen rumpa den är ju platt, och frågade om han fick ta ett tag på röven för och se om den var som han trodde! Då blev jag skit arg och sa gå härifrån och du vågar inte röra mig igen, sen gick vi och dansade

Det där är en äkta the game replik, om en kille försöker få din uppmärksamhet så finns det en bok som heter The game för killar ska ha en chans hos dom heta tjejerna. DÅ ska dom ge en provocerande kommenterar om den del dom anser tjejen är mest stolt över och själva tror att tjejen kommer ta åt sig mest av, och vända det till att den inte är det. Så tjejen ska tänka, men vaa alla tycker ju att den är snygg varför tycker inte han de? Då blir tjejen nyfiken varför just denna killen inte faller för henne som alla andra, men eftersom jag är smart och kan alla spel och knep som killar kör med mig om så blir jag bara irriterad och tycker det är patetiskt…

Så försök inte med the game raggning det funkar fan inte. inte på mig iallafall! eftersom han redan blivit avvisad av mig så fatta han väl att han inte hade någon annan chans och körde den fulingen, men man rör inte en tjej sådär och säger så. Blir bara FEL..

snackade bara med tjejer inne på klubben, dansade med en vi bara såg varandra och så gick vi fram och dansa helt spontant, sjukt kul.. haha! 🙂 hur ofta händer det liksom?

Och ni söta tjejer och killar som tog bilder med mig får gärna skicka dom <3 skulle vilja se, eftersom jag inte orkade ta några bilder den kvällen.. konstigt nog! 😉 var sjukt gulligt folk där förutom den där idioten och vakterna då! haha.. index TheGame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *