Jetlag..

Åhh.. shit förlåt varit helt bombad! Varit i sthlm med min syster och min barndomsvän, drog dit spontant på en fest jag blev inbjuden på, men hände massa kaos och stress som satan så har faktiskt inte hunnit blogga, har sovit 7h på 3 dygn, kunde inte somna på hotellet och sen när jag kom hem till min mamma så somnade jag till 2h, sen åkte vi kl 04 på natten mot söndag, så var hemma i spanien runt 13:00 så somnade jag 5h. Så varit helt sjukt..

tänkte iallafall uppdatera med lite härliga bilder! 🙂 hoppas ni har lite förståelse, blir riktiga bombinlägg nu, ska vara hemma nu i några veckor sen reser vi tillbaka till sverige och sen till usa.. så har mycket på gång! 🙂 så kommer bli roligare här framöver hehe..

här bjuder jag på en tease film ifrån senaste vipen! (Y) enjoy. om du inte är vip kan du bli det här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *