Ny dator, Ny dag, Nytt *** , Nya tag! <3

shit vad jag varit upptagen, im so sorry.. jag vill verkligen vara mer aktiv får dåligt samveta går runt och tänker på det medans jag har massor att göra! Har varit iväg till affären idag handlat en ny dator <3 helt kär! Den är grym. Tog även nya bilder som jag la upp! kommer en vip vip bomb som plåster på såren imorgon, kommer köra hårt nu.

har gjort det mesta har lite kvar att göra, men kommer snart dit. =) försöker hinna mer så gott jag kan, som sagt tiden flyger iväg! Har även gjort en till jättekul sak idag tog 4 timmar ca, kommer ladda upp lite bilder och visa vad jag gjorde. Jätte kul! Träffa även lite folk idag mitt i alla ärenden, blir väldigt glad av det! Värmer och se folk och hälsa och prata, eftersom man alltid blir så upptagen i sitt egna liv och nästan aldrig ser eller pratar med dom.

hoppas ni har det bra, jag är så lycklig så glad.. och full av kärlek! Nästan att jag får dåligt samvete för att jag mår så bra som jag gör just nu. Men alla har vi våra ups and downs. Hoppas ni iallafall haft det bra och är tålmodiga med mig, sverige är underbart trotts kylan och det gråa vädret.

928734_1513088075624212_331791155_nbtw.. har ni några tips på bra appar att ladda ner? ;D vore grymt tacksamt för svar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *