Matfobier..

Hello! 🙂 hoppas allt är bra med er, idag har jag mest tagit det lugnt.. mys i sängen o så var vi och handlade gott kött till ikväll. Älskar verkligen kött med god ost på, fårost.. mums!

En ät störning jag har dock är att jag kan inte äta mat om jag ser något litet konstigt med maten, något som jag inte anser sig vara normalt. Samma sak om jag handlar bär, eller frukt eller grönsaker.. är så sjukt noga med allt! Har sån jäkla fobi för att stoppa något i munnen som inte hör hemma där liksom 😉

så oscar klagar alltid på mig när jag lämnar mat eller frågar honom > vad är det där?  Då säger han alltid: sluta va så jävla känslig! haha men jag kan inte hjälpa det, fan.. det går bara inte. Behöver ju inte vara konstigt men har svårt att lita på folk, det är ju människor som sköter maten och säljer den, ibland ser man ju döda hummrar i akvariumet i affären liksom.. haha! skulle köpa hummer så alla han tog upp var döda, helt livlösa..

man bah.. Okej? haha! orkar inte så motbjudande, sen såg jag en sönder mugglig förpackning med typ pizza deg, den va helt gröön, typ som ett smutsigt akvarium, sjukt äckligt! Så jag är typ AS noga med ALLT, om något inte stämmer “dont eat it” vill inte bli sjuk och typ dö för en sån sak liksom.

Har ni några konstiga fobier?

vlcsnap-2014-11-05-20h35m53s23 vlcsnap-2014-11-05-20h56m59s172-> Om du inte är vip kan du bli det HÄR!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *