Jag ska inte ligga i tv..

Det här med att ligga i tv, gud vad jag stör mig på folk som är så rädda för vad andra tycker..Jag ska inte ligga i tv, så gör dom det 2 dagar efter.. Ni säger ju bara så för ni inte vågar stå för vad ni känner, förmedla istället att du står upp för vad du känner och om du känner för och knulla gör det..

Varför låta andra begränsa ditt liv för? Det är ju DITT liv.. jag är ju ett bra exempel på att stå emot grupptryck om hur man ska vara och bete sig i en perfekt värld.. sorry men vi lever inte i en perfekt värld! Den skapadas av inperfection, så är det.

Sanningen är att det är sorgligt hur folk ska behöva vara enligt NORM, alltså tvingas folk vara och göra saker dom egentligen vill/inte vill göra.. Jag skulle aldrig någonsin no fucking way låta någon säga åt mig hur jag ska leva mitt liv, jag har alltid varit rebellisk, tyvärr. Så däför gör jag alltid mina egna val, misstag, fel.. är människa inte mer än så, det är normalt om någonting..

tycker folk inte ska påverka sina liv efter vad andra tycker&tänker alltså att säga jag ska inte ligga i tv, säger du med andra ord att du är en knähund för vad andra tycker och säger åt dig, att du ska göra och inte göra, du ser hur samhället dömmer dig, och lever där efter. WHY? Du lever bara en gång, ALLA vi kommer att DÖ någon dag, så vafan spelar de för roll om du hade sex med någon du gillade i tv? det är världens normalaste grej med sex, men det är så jävla tabu.. så det är inte klokt..

Så länge du inte bryter några riktiga lagar så ser jag inget problem med att folk är sig själva och handlar där efter.. BE WHO THE FUCK YOU WANT TO BE och skit i resten, forget the rest.. Man mår bättre ju tidigare i livet man inser att det spelar ingen roll hur mycket du knäböjer för andra, du kommer få ta så mkt käftsmällar iallafall, det spelar ingen roll om du är rik,fattig,fin eller ful, för folk dömmer.. no matter what.. FUCK PEOPLE FUCK NORMAL BE YOU..

Vad vara tvungen att säga det, för många av oss tänker så.. tyvärr är det bara några som vågar sticka ut, ja.. jag vet att folk uppfattar mig och dömmer mig, men ja skiter i det, alla får tänka och tycka vad dom vill om mig, men jag vet vem jag är och vart jag står med fötterna.. så behöver inte påverkas av deras åsikter om mig =) i smile right back at ya..

#001 be who YOU wantbe who u want to be not what others want to see be true be unique be free..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *