Uppfriskningar :)

Längtar tills jag ska göra mitt hår!! Ska åka till Sverige snart, har inte haft löshår på jag vet inte hur länge. är så full av gläjde, har alltid skitit sig när jag ska göra hår varje gång jag varit i sverige, så nu äntligen ska jag göra.. siktar på 55cm 🙂

Tycker allt blir fint när man har långt hår kläderna, håret, sminket, hela looken blir så perfekt! Love it, känner mig naken utan hår! Vill även göra läppar, men då måste vi åka upp till stockholm. så får se om det blir hår+läppar..  Det är ju så sjukt kul och fixa till sig! Man känner sig NY och FRESH liksom.. underbar känsla! <3

Gillar denna hårfärgen som jag har på dessa bilder btw.. har så nu fast mitt hår har växt så hårfärgen är längre ner nu dock.. Galet fint! Där kände mig riktigt fräsh utan läshår haha.. brun och solblekt hår.. så fint! Picture 88 Picture 79 Picture 80 Picture 86

Picture 115

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *