Sminkningar!

vlcsnap-2014-11-02-23h54m58s15 vlcsnap-2014-11-02-23h49m24s241Hej babes.. igår körde jag på en ganska hård sminkning, ville variera lite..älskar smink och sånt! Finns så mycket man kan göra med lite skuggor osv!  Ser nästan lite äldre ut och även väldig sexig.. Men tänkte köra en lite mildare look idag lite åt samma håll men tänkte testa köra utan allt svart och bara göra själv konturs sminkningen. Saknar dock en del smink ifrån sverige.. har mina fetish dillar på att det ska vara JUST dom märkerna och sminket, har mitt lilla favorit smink har typ 5kg smink här men inget är det jag vill använda mig av tyvärr..

kanske får be min kompis som kommer ner att shoppa lite smink åt mig 😉 ne nu ska jag fan vakna till sovit hela dagen, haft så mycket för mig hela tiden så tar på mina små krafter! Blir helt slut på dagen ibland.. får se om jag laddar upp novell nummer 2 idag! Kanske skulle uppskattas? Ni får bli bättre på att kommentera grabbar! 😉  Så jag vet om ni faktiskt uppskattar det jag gör osv..

Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *