Kärlek!

Hej på er! klockan är snart 03 och jag kan inte sova, är verkligen mer en natt människa så lugnt och skönt omkring och får typ mer energi när klockan blir 21:00 uppåt! Vet inte varför, har alltid varit så i mitt liv.. tänker på hur mycket jag saknar mina fina katter! Är verkligen en riktigt sucker for cats! Alltid varit kommer alltid vara. Har alltid haft katter omkring mig hela mitt liv, så är sjukt kattsjuk just nu, så fort jag kommer hem så myser jag med dom så mycket jag kan.

Är mer en katt människa än hund, mest för katter är så mysiga keliga, hunder också såklart, men det är väl så, man blir vänd åt det hållet man har mest erfarenhet av, tex om man är uppväxt med hundar blir man mer en sucker for dogs. Är dock uppväxt med båda. älskar hundar också såklart! Vill ha en liten BOO hund, och sen vill jag nog ha massa missar också..

Fina charlie <3 skulle egentligen få honom, men Zandra min äldsta syster fick honom nu är han sjukt stor! fin och gosig..

10723943_305156359672149_1628092359_n

Hatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *