Playboy mansion

Happy halloween! <3

Nice med super uppdatering denna helgen, 2 nya hd filmer och en massa massa med bilder 🙂 rikigt nice.. Vad klädde ni ut er till?

Visste ni att jag blev inbjuden till playboy mansion för fest på facebook, sjukt visste inte att dom gjorde så.. men hade inte riktigt tid att lämna eftersom jag ska flytta snart och har massor att göra, städa ur lägenheten och möten och hitta hus, hittade ett men vi vart inte riktigt nöjda eftersom det var mycket mindre än vad vi trodde + så var det typ golv som fattades och grejer.. hade varken tid eller lust att vänta tills det vart klart.

Kommer ni ihåg när jag sa att jag var på möte för ett tag sedan? Det var faktiskt en fotograf som jobbar för playboy och därför kontaktade han mig nu innan halloween och bjöd in mig och killen. Han ville att jag skulle komma till USA! han såg mig när jag var i hamnen med Oscar och kom fram och gav sitt visit kort och sa: your gorgeous im a photographer for playboy call me,, kollade ner på visit kortet stod hans namn och playboy på kortet typ vitt svart. ja bah what! måste vare fejk. helt chockad haha.. Sen så ringde jag iallafall och så bestämde vi en dag och möttes upp i hamnen på en bar..

Mer detaljer får ni veta senare! Det var iallafall därför han bjöd in mig via facebook lol.. Men jag ska nog åka dit ner någon annan gång, kanske tar med mig någon tjejkompis! Vore roligare att åka typ 4 än bara jag och killen..

10389017_10152626301533355_4049317564011713207_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *