Rumphistoria del 1 :*

God dag! har precis vaknat.. sitter och tänker på hur mycket som hänt mig tack vare min rumpa.. helt sjukt vilka äventyr jag varit på tack vara den, det började i tidig ålder.. var väl runt 13 när jag fick uppmärksamhet pga den, sen växte det bara med åren.. vart helt galet!

Picture 393Var ute med hunden en dag, hade en schäfer förut.. så hade jag en sådan rosa populär mjukis dress på mig som alla hade förut.. saknar den btw! riktigt nice satt tight på kroppen.. men iallafall så åkte en kille in i centrum där jag stod med min hund, han kom på en haley davidsson motorcykel och så säger han typ: hejhej! Va fin hund får man klappa? då säger ja: ah visst.. tyckte faktiskt han var riktigt snygg så tänkte jag shit va sjukt..

så sa han sen, alltså måste bara säga att du är sjukt porrig, ja bah va? han bah ja din rumpa är det porrigaste jag sett.. ja bah okej.. och dregglade inombords för han var så snygg också, då sa han vill du åka med mig någonstans? Jag bah SURE… drog upp med hunden o åkte iväg.. lite galen I KNOW men har alltid varit lite naiv och aldrig trott det värsta, nu var inte han någon bad guy, men iallafall..

vlcsnap-2014-10-29-19h55m23s108

slutade med att vi knullade utomhus, haha.. det roliga med denna historien var att han var ifrån stockholm, o kanske 1-2 månader senare var jag i stockholm.. så åker en bil bakom och tutar och ropar zara.. då vänder jag mig om och där i bilen är han ju! haha han sa jag visste att det var du! Din rumpa är ditt största id.. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *