Hellu !

Hej snyggingar, hoppas ni sovit gott jag la mig klockan 6 imorse. Kollade nämligen nya step up filmen 😀 den var riktigt grymm!! den förra var sådär, men denna var verkligen skit bra! Nu handlade det om att dom åkte till Las Vegas.. i loved it,, danserna var super nice! riktig feel good film.. börjar typ dansa efter jag kollat på den woop woop!

Ska ta ett skönt bad nu och ännu mera bilder & filmer ska spelas in och läggas upp! 😉 hoppas ni gillar allt jag lagt upp senaste dagarna <3 ser super ut iallafall.. älskar nya kavlitén dock kan det ta lite tid att ladda in bilderna, försöker krympa dom så det inte tar 100 år att ladda in. tänkte spela in lite filmer idag, dessa bilder är ju tagna ifrån filmer, så tänk er hur bra filmerna är då 😉

Bjuder på 2 godingar!!

vlcsnap-2014-10-28-18h46m26s188 vlcsnap-2014-10-28-18h38m35s146

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *