Rädsla för Ebola :'( uuhh..

Härliga söndag.. vaknar upp och mår illa, var yr.. trodde jag var sjuk, men mår bra igen nu haha! blir så orolig när det går runt ebola och skit, står överallt på nätet om det, var ju och åt pizza igår.. och då kom det fram försäljare, dom säljer kopior och sånt (väskor,solbrillor,smycken osv) kommer fram typ 10 stycken på en kväll! men blev irriterad och rädd typ.. eftersom dom  är i från afrika, och jag bor ju väldigt nära afrika, bor längst ner i spanien.. om ni ser här på kartan ser ni att jag bor väldigt nära gränsen till afrika (marbella)

sen kan man fortsätta mot gibraltar, sen ser ni glipan mellan afrika spanien.. men iallafall dom där försäljarna är ju ifrån afrika, så dom åker hit och säljer saker så dom ska få pengar, sen bor ju det flesta i landet, men många är ju här illegalt osv. så blir sjukt orolig av att vara nära dem, eftersom man vet ju aldrig.. så fick panik när jag kände mig sjuk..

pallar inte få ebola liksom, och dö.. man vet ju 100 procent om man får det att jaha nu är det kört liksom, nu kommer jag dö i min ensamhet, och sedan smitta sina nära så dem ockå dör måste ju vara hemskt!! hade dock ingen kroppskontakt med dom, och det smittar inte via luften men blir ändå orolig!!

spanien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *