Livrädd!

Hallå var nyss och åt pizza på belvedere jätte gott! Alltså ni ska bara veta vad som hände medans vi satt där och åt, jag var precis klar satt och rökte en cigg, plötsligt kände jag typ av ren reflex att jag hade nått bröd eller något i handen, du vet smula efter pizzan, men så när jag slängde det på tallriken så slänger jag ett bi den fastnar på tallriken, men shit vad rädd jag blev..

snacka om chockad 😉 haha! höll på att dö, är livrädd för getingar o skit, sedan hade jag en i handen, vet fan inte hur den hamna där av sig själv men jävlar, va jag skrek: AHHH! alla vände sig mot mig och kollade haha.. fast skäms typ inte när sånt händer för det sker av reflex.. Var inte beredd på den! vart rädd också efteråt den kunde ju faktiskt ha stuckit mig när jag hade den i handen 🙁  jävlar dagens chock..

Picture 20TBT SWEDEN <3 bild när jag var helt slut.. dock tränar jag inte men använde dom eftersom dom är så jäkla snygga.. bra att ha NÄR jag börjar träna, vilket aldrig riktigt blir av 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *