In my mind!

Hej på er!

hihi

Ska åka hem om ca 2 veckor, så sitter och tänker på vad jag behöver förbereda inför resan hem. Eftersom vi sedan ska flytta… har gått ett helt år sedan vi flyttade hit till banus, shit vad sjukt! känns som det inte alls var länge sedan..Sakar jag vill göra i Sverige när jag kommer på besök är

1. Fixa löhsår (inte gjort på 1 helt år nu) 😉

2. Tatuera mig, hela armen och låret.

3. Åka till gbg festa träffa folk gå ut och bara ha en riktigt party weekend 😀 vore grymt kul! råkar ha 2 tjejkompisar som vill ses när jag kommer hem och båda bor i göteborg lustigt nog..Sen vill jag ju såklart umgås med min familj PRIO 1 älskar och saknar dom så himla mycket!! har även en liten gullig vän som vill ses, åhh hur ska jag hinna med allt.. #stockholmsyndrome

Sen skulle det vara jävla nice om jag kunde få ätaaaaaaaaaa massor med mat, Statiol är så saknat, deras baguetter, helt sjukt. att man kan sakna sweden så mycket när man bor här? är väl en riktig svenne i guess.. Marbella är nice, men som dom alltid säger.. borta bra men hemma bäst.. <3 Aja ska gå och sova lite nu! länge sedan jag gjorde ett riktigt text inlägg.. mycket intressantare än ” tease inlägg) , (vipinlägg) osv 😉 ” haha.. ska bli duktigare på det. Blir ju mer personligt att läsa om hur jag tänker vad jag gör än endast dem inläggen, så man kan ju blanda lite..

Aja nu blev det vääldigt långt här! godnatt på er<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *