åhh vakna nyss!

Hallå! gillade ni mina senaste vip 😉 verkar så iaf! skönt att se hur taggade ni blir 🙂 då taggar jag till också! har haft en sån otroligt skönt dag! började med att en kompis kom förbi med ett paket till mig som han köpt med sig ifrån usa.. as nice! 5 par nya sexiga trosor 😉 victoria seacret.. love it! vill ha mera vs saker.. mina bodymists är slut! så får passa på när jag kommer till Sweden..

lite blandade bilder =)

IMG_1787IMG_1611 IMG_1607 IMG_1799 DSC00153 hihi

men iaf sen gjorde jag frukost och så gick vi ner och sola oh bada i poolen, så najs.. blir lite bortskämd här nere känner jag.. tänker faktiskt inte på hur bra jag har det ibland! så otroligt uppskattat med pool när graderna stiger över 30c då är det skönt att ta ett dopp och simma runt! 🙂

saknar sverige lite, mest familjen, sen kommer typ shopping och mat som jag saknar! måste ner till läkare också, har ju fått nån jävla infektion i lilltån haha.. inte sådär jätte allvarligt, men det ser lite skummt ut haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *