Cama med mig idag kl 18:30 :)

NU har jag äntligen lagt ut min lilla surprise ville vänta med den, har haft den i flera månader, men nu är det dags.. 🙂 kände jag om ni här

Picture 1494 Picture 1478 På min blogg så ser ni en cam och det står ONLINE/OFFLINE jag kommer alltså logga in klockan 18:30 idag och om ni vill cama med mig då så är ni välkomna. Skapa ett konto och bara att köra 🙂 alla kan göra detta!! vilken är super, många efterfrågningar om det.. woho!

Naughty Naughty.. så ses klockan halv sju idag då! ni kan redan idag skaffa konto om ni vill

Ni får gärna komma med klädförslag och önskemål inför camningen.. tell me! Maila mig eller kommentera här under (kommentarerna syns endast för mig) har godkännings system, så ni behöver inte vara oroliga.. puss!!

One thought on “Cama med mig idag kl 18:30 :)

  1. Erik

    Hej, det jag tycker mest om å skulle vilja se är när du onanerar med riktigt bra och äkta känsla, lixom inte överdriva eller så, utan bara vara dej själv, och njuta på ditt egna sätt, det sättet är så fint! Sen vore det VÄLDIGT kul om man någongång kan få bestämma när du får få din orgasm, så du lixom inte får välja själv 🙂

    ÄLskar dej!

    Kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *