Hey snyggisar!

Picture 78 Picture 79 Picture 81 Picture 82 Picture 86 Picture 87 Picture 88 Picture 89 Picture 91 Picture 94Hej alla.. har lidit av migrän dessa 2 senaste dagar, så himla typiskt.. 🙁 mått skit dåligt och bara legat i sängen och blivid ompysslad.. tur att man har en sån fin pojkvän som stöttar en, men nu mår jag bättre tagit 2 ipren så tänkte lägga upp bilder jag inte lagt upp ännu, som jag tog iförrgår.. 😉 älskar min hårfärg som formats av sig självt, solen + urtvättat.. passar min hy och mig väldigt bra, lite mörkblond med mörkare ton i botten, hade gärna haft löshår.. men låter mitt hår vila 🙂

Hoppas ni mår bra.. gillade ni filmerna btw? 🙂 i sängen? hihi.. är sugen på och ta lite nytt igen, är så väldigt roligt detta.. bloggning med lättklädda bilder, får en liten boost av det.. många kanske tänker :hur kan man vilja göra som (jag) gör osv..

Har ett väldigt enkelt svar till er: jag älskar det, jag visar bara min sensuella sida, och tycker inte det är något fel med det och om jag inte älska detta hade jag inte gjort det.. tycker alla människor har rätt att vara sig själva.. oavsett vad det handlar om så länge det inte strider mot några moraliska regler, finns ju gränser med allt.. så länge man inte skadar någon annan eller sig själv. utan gör det för att man trivs med det och för att man vill..

många förstår inte mig, men det gör mig ingenting, sånt är alla tjejer som gör liknande saker som jag gör medvetna om innan dem ens börjar.

2 thoughts on “Hey snyggisar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *