Sommar flirt, sexträff, knullkontakt, seriös partner

Sommar flirt, sexträff, knullkontakt, seriös partner!

Det är änligen sommar eller här har det varit sommar i några månader redan men det är först nu alla börjar komma hit och semestra (Marbella). Både jag och min kille har hållt på och inte haft så mycket fritid över till saker vi gillar att göra. Men nu har vi lovat oss själva att vi ska försöka hitta på lite roliga och crazy saker i sommar 🙂 Och högst upp på våra listor står så klart SNUSK haha vi är nog lika crazy både han och jag. För 10år sen hade vi fått gått ut på krogen och letat och letat. Men nu finns det en sån härlig uppfinning nämligen internet! Helt sjukt vad man blir beroende av det man blir lite bortskämd. Bara logga in på en site scrolla lite bland profiler och haffa någon som tilltalar en. Vi har nu börjat gå igenom lite olika siter efter lite härliga möten. Och vi är nog inte ensamma om att just tända till lite extra när det blir sommar och man ser folk gå lättklätt eller knappt klädda 🙂 Har även börjat fantisera mycket senaste tiden, och jag kommer börja skriva om dessa i mina sexnoveller. Kanske göra ett videoklipp där jag berättar om olika drömmer jag haft.
Kan inte säga att det är super lätt att hitta dom rätta, men det finns ett sånt stort utbud på siter så jag skulle nog kunna lova att det finns någon / några där ute som väntar på just dig.

Oavsett om ni söker sexträffar eller mer seriös dejting så fungerar oftast alla siter till båda.Ibland kan det till och med vara lättare att skaffa en sexträff på en vanlig dejtingsida.
Eller så kanske man inte ens är ute efter att träffa nån utan bara få fantisera sig bort en liten stund och surfa runt på dom olika siterna och kolla på alla härliga bilder det är ju halva nöjet tycker iaf jag. En sak som är säker är att om man verkligen vill hitta någon så bör man vara på så många siter som möjligt det ökar chansen att någon ser en samt att man får ett större utbud att välja mellan.

Top10 siterna att söka på

BeNaughty

BeNaughty_logo

 

En av dom bästa, fick ta en pause från denna sida. Be Naughty är stora i Sverige men även i Spanien och i andra länder. Väldigt många som vill byta snap och kik och mycket trevliga profiler att titta på. Riktigt snuskiga är folk kanske en aning för snuskiga för min smak. Har dock hittat lite tjejer som jag pratar med. Verkar vara mer tjejer än killar.

Besök

 

DreamLoveDate

dreamlove

 

Inte provat så mycket själv men ska vara bra enligt vänner. Då jag har kille är jag mest ute efter bus ihop med min kille och söker inte efter någon NY kärlek. Men ni som är singlar kan ju pröva 🙂 Allt som är gratis är väl bra 😉

Besök

 

xxxBlackBook MeetMILF

milf

Fick detta tips av en tjejkompis som är ensam mamma. Hon tyckte att det var svårt på en vanlig dejtingsida att få till det pga alla killar trodde dom skulle automatiskt bli pappa bara för att dom skulle ha sex. Kan tänka mig att det är ett rätt vanligt problem ensamma mammor har. Men nu verkar det löst. Är du på jakt efter en MILF så är detta siten för dig. Oftast vill inte mammor ha något seriöst då dom prioriterar sina barn först. Så är du ute efter en KK eller liknade så in och leta du lär hitta det du söker!

Besök  xxxBlackBook MeetMILF

 

 

Are you intressted

are you interested facebook app 01

Sveriges och världens största site. Kända från bl.a Facebook och mobilappen.
Här vågar jag nästan säga att det finns en för alla 🙂 Helt klart värt ett besök eller två.
Dock är detta en mer dejting sida än knullsida men dom flesta verkar vara ute efter samma sak ändå nämligen skicka snusk över snap och kik och ses.

Besök

Datebook

datebook

 

Facebook? Ja nästan, har märkt att det mestadels är unga på siten och då menar jag under 25år.  Har varit där i en vecka och fått cirka 300 mail av killar och 50 av tjejer så helt ok.
Håller kontakten med några.

Besök Datebook

 

 

erovie

 erovie.se

 

Besök erovie.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *