Min bisexuella sida kommer fram igen..

 

Hej babes!! har börjat fantisera om tjejer igen.. haha 🙂 var ett tag sedan, kommer och går.. vet inte varför dock, men det är väl som vad för mat man är sugen på.. sen när man inte gjort något på länge så blir man sugen igen antar jag..

En fantasi jag hade idag.. var att jag och Ivy (porrstjärna) ni som vet ni vet ni som inte vet ouf het brud.. jag fantiserade om att hon tog mig med strap on, och att vi lekte med varandras hål med leksaker.. porrigt! låtsas som att jag är i en porrfilm när jag fantiserar.. sjukt porrigt!

Sen att jag började slicka hennes härliga.. mm! så fin hon är, haha känner mig som en kille när jag skriver detta.. så jag vet hur ni killar känner er 😉 i understand you!

Det flesta är så torra så dem vet inte vad fantasi är 😉 men men.. så nu söker jag iaf någon porrig tjej som även kan umgås som kompis alltså.. shoppa festa o sånt med mig.. kunna njuta av varandras sällskap i och utanför sängen.. vore ju sjukt härligt!! Helst ska du vara lite förande 😉 hehe är undergiven av mig så.. när det kommer till sexet alltså..

Picture 23 Picture 13Picture 1377 Picture 1378och här är en bild på henne ni som inte vet vem det är..3808811-2102986539-MadisSÅ SJUKT HET.. ögonen rumpan kroppen!! damn..  me and her = true :*

One thought on “Min bisexuella sida kommer fram igen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *