Lek i Cam och på Snapchat

 

 

 

 

 

 

 

När vi åkte hem från Sverige till Spanien så stoppa dom min resväska i tullen och sa att jag hade vätska i den.

-Vadå jag har ingen vätska i min väska. Sa jag till dom. Iaf så börja dom öppna den mitt på tullbandet.

Första som ploppar upp en en mega dildo, när jag får syn på den säger jag lite halv högt jag har bara lite dildosar i väskan. Tullmännen blir lite chockade och säger kör den igen. Kanske såg fel på röntgen. Andra gången gick den iaf igenom 🙂

Kanske blir lite heta snapchats med dom “små” herrarna i veckan 🙂 För er som är nya så har jag en snapchat tjänst där du får minst 3 heta bilder eller filmer per dag av mig i en månadstid. Ibland kan det vara över 10st.

Du beställer via vipzonen. Eller varför inte boka in en het camshow med mig. Det gör du via vipzonen med.

bild 4 (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *