I feel blessed by the loving careing people by my side..

Picture 820 Picture 827

Välsignad av att ha såna otroligt fina syskon och syskon barn.. och även att ha en sån fin mamma som jag har.. har inte haft rikedomar och inte heller en pappa vid min sida när jag varit yngre, väldigt jobbigt uppväxt.. har inte varit en dans på rosor.. men är väldigt glad att fått sådana fina stunder hemma kommer ihåg när en av mina storesystrar kom hem ifrån kyrkan

hon gick dit och sjöng varje vecka, då hörde jag alltid henne innan hon ens var i närheten av dörren eftersom att hon sjöng hela vägen hem, kommer också ihåg att hon var alltid så duktig och jag såg upp till henne, förstod inte vart hon fick motivationen ifrån men hon var en väldigt bra och snäll tjej med lite skinn på näsan.. Sen kommer jag ihåg när vi alla barn lekte lekar och hade så kul när jag va liten jag älskade att leka med mina syskon jag fick så mycket uppmärksamhet av dom och deras kompisar så var väldigt roligt minns jag.

men måste säga att all kärlek jag hyser till familjen är stark och evig och jag är så tacksam att vara den del av den, vi har våra brister självklart.. men det har alla, ingen är perfekt.. tycker det är viktigt att visa att man älskar varandra och bryr sig om varandra ofta och mycket för vi har bara ett liv och det livet jag blivit tilldelat ska jag ta vara på! Tänker på dom VARJE DAG mina syskon barn, dom, känns tråkigt och får lite halvångest att jag bor i spanien och inte spenderar tid ihop med deras barn och dem 🙁 sen när jag var hemma hann jag inte träffa några av mina syskon och några syskon barn kändes sorgligt men dem var sjuka så vill inte smitta mig och jag träffade ingen av dom.. men jag blev skit sjuk iaf! Sen smittade jag oscar..

Men nu blev det lite långt inlägg här! <3 puss och kram

One thought on “I feel blessed by the loving careing people by my side..

  1. Jimmy_pop

    Du har helt rätt! Familjen är bland det bästa man har. Och jag förstår din saknad till dinna syskon barn. För jag har också ett. Min systers lilla grabb, och jag älskar verkligen han och försöker träffa han så ofta jag kan! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *