Paket från Nelly innehöll!

bild (1) bild bild 5 (1) bild 5+ lite mera som jag inte fick med på bilderna, kommer ta lite outfits bilder 🙂 i hur jag kommer använda plagg och smycken! Så otroligt snyggt.. jag vill bara SMINKA MIG styla mig använda allt.. sån där hyper känsla har jag.. så otroligt glad!!

Idag blir det till västerås och shoppa.. ska även köpa en till resväska så jag kan få med mig allt härifrån hem till Spanien.. 😀 sen blir det sushi och annat mys, ska hälsa på familjen också.

Får göra så mkt jag hinner varje dag.. så mycket att göra hela tiden! Både med min killes familj och med min familj.. haha alla vill umgås hitta på saker samtidigt.. och ja.. men det ordnar nog sig om inte annat så kommer vi komma så snart som möjligt igen!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *