Dagens TROLL

LOLLOL

Troll of the day goes to…….. denna idiotiska anmälan på en bild där jag är fullt påklädd ända upp till axlarna, det var tydligen “sexuellt innehåll” i denna beskådarens öga.. asså haha snälla säg mig vart det är sexuellt med denna enkla tröja?

Ok jag har ingen bh, men måste man ha BH nu för tiden? Jag går inte i BH hemma, utan det är skönt med en tröja över, och bara bröst liksom. Sen tog jag en bild, man ser vart mina bröstvårtor sitter men man ser ju inget speciellt egentligen.

Vart är världen på väg? Som att säga till någon som går ute på stan med ingen bh under tröjan typ, sexuellt ofredande!! ta in fanskapet. haha, killar kan gå utan bh varför ska inte vi tjejer få gå utan bh utan att det ska fastställas som sexuellt? .. gahh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *