Iskallt i spanien, what..

Nu är man mätt och belåten blev en jävla meny, åt big mac c/o och chicket mc nuggets och currysås! Så gott 😀 haha.. är ett litet donken freak, speciellt när man är lat.. bor i stan donken ligger liksom 100m ifrån, så skönt..

Kanske ska dra och shoppa nån dag eller kolla runt restan av marbella, är mest runt omkring mitt område.. hehe! =) varit så jäkla blåsigt senaste dagarna bara, IS kalla vindar då snackar vi nordpolen kalla.. Mina händer har varit som isbitar, helt omöjligt och bli varma.. finns ju ingen direkt bra ISOLERING i Spanien eftersom det mestadels är hett är nere.. men gud va kallt det är.. brr! havsvindarna går in i själen på en.. sitter och fryser av tanken bara hah!

Men men nu ska vi ju inte klaga bor ju på den absolut bästa delen i hela spanien..

Picture 673

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *