Push up leggings! ;)

 

hahaha.. Köpte push up leggings! Var nyss och snabbshoppa innan dom stänger, kl 22 stänger shoppingen här ;D köpte denna tröja + push up leggingsen, alltså.. Det finns så mycket snyggt där inne så jag vill typ DÖ.. Ne men! Kunde dock inte köpa mer fick köra 2mins shopping för Oscar stod och väntade utanför med varor ifrån affären, vi är typ stammisar går till affären 2ggr om dagen, haha.. Aja få se hur mycket dom funkar. Oscar sa jo man det syns att din rumpa är mer uppåt!? Tyckte inte jag haha.. gjorde en rolig bild iaf! ah ni ser vad jag menar down below.. Men dom var verkligen sköna ska nog träna i dom.. 😀 passade på och ta lite bilder.. Nåja! NU ska vi äta lite kyckling och baguette till! Mumma.. kanske slänger i mig en choklad pudding också trotts allt. KAN bara inte sluta.. MEN måste börja träna och äta nyttigt fick sån jävla KICK när jag såg VS modellerna.. Måste ta tag i det.. VET att det inte är bra att jag låter mig sugas in i alla godsaker.. men kanske lär mig till slut? Det återstår att se.. 🙂

IMG_0556 IMG_0557 bild657 bild663 bild665

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *