18 grader och sol..

Hej mina kära <3 har precis varit på mellandags rean, eller var egentligen och åt lunch på VIPS sen handla på Hipercore (det är som ICA) fast med lite mera grejer 😉 haha.. Dom hade rea idag på plattången som jag ville köpa igår. Var skeptiskt för vill ha sån där jätte lent glid när man plattar om ni vet vad jag menar?? Hehe, hittade en från Braun, fick 20% rabatt, så blev iallafall 10.00 € billigare 😉 vilket är 90 kr typ.. haha alltid nått! Är väldigt ekonomiskt tjej, är inte hon som SLÖSAR bort alla sina pengar på dyrbara saker som jag inte behöver. haha.. även om man kanske kan tro det

IMG_0555

har ingen lust att lägga flera tusentals kr på väskor och annat skit. Är väldigt tjejig men har inget behov att behöva Flasha att (man har råd med dyra saker) för folk. Då lägger jag hellre pengarna på en skitsnygg väska som jag tycker passar mig istället. Kanske köper NÅN väska NÅN dag men inte idag haha.. Kanske blir effected by alla stekare här med tiden, tycker en michael kors väska passar mig bäst, dom är skitsnygga och kostar inte 15.000 uppåt. Finns för 3k skitsnygga verkligen, det är mer min stil. Känns lite UTE med vissa LV väskor, känns så sjukt jävla uttjatat.. vill ha nått nytt, liksom.. Kan ingen skapa något nytt märke och ny design ?? BEHÖVS FOLK !!!HAR INGEN FANTASI!!!!!!!???

En annan sak jag stör mig på är när folk går med äkta päls jackor.. mår dåligt när jag ser det, är så himla djurkär och älskar ALLA sorters djur och är starkt emot att lägga pengar på äkta päls. Stör mig så sjukt hårt att folk köper äkta päls för dem tycker det är snyggt och stekigt och visa att dom har cash.. Dom tar ett liv för att kunna visa det, inte bara tar livet utan plågar djuret som satan.. Tycker all sån sorts av handel är sjuk och borde FÖRBJUDAS.. Men finns ju barnjobbare i kina och andra länder också men det kan man ju inte göra nått åt tyvärr :(:( , ALLT kommer ju därifrån känns det som.. tycker det är sjukt fel och om jag hade makten hade jag förbjudit alla människor under 18år att jobba “slavarbete”

men det är bara min åsikt. Jag tycker man ska försöka påverka det man kan, ett bra tips är att då INTE köpa äkta pälsväskor/jackor. Tycker det känns MER ok om inte djuret behövde LIDA så förbaskat. gör fanimig ont i hela kroppen av att tänka på det.. Men aja.. nu vet ni DET..

haha.. nu vart det massa agg och skit när det bara skulle vara ett standar inlägg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *