En sak jag aldrig förstått mig på?

Har en funderare här.. EN SAK jag aldrig någonsin förstått mig på är när tjejer bygger stora muskler alltså så dem ser manliga ut.. Så tar dom “spännis” bilder på deras armar. Om man skulle klippa bort ansiktet skulle det ju se ut som en man? Sedan killar som gillar sånt? (Har inget emot dom som gör så)  utan jag är bara helt enkelt nyfiken till varför bygger man muskler så man förlorar kvinnliga drag? Sedan varför gillar män tjejer som ser manliga ut.. Vissa tar ju till & med anabola. Älskar fittness om det inte går övergränsen till att kroppen ser “manlig ut” om ni förstår vad jag menar, när man är allmänt fit, lite magmuskler tight kropp helt enkelt. Går träningen över styr när man pumpar på gymmet? Så man blir beroende av mer resultat och större och mer muskler? Eller gillar dom bara att se lite “tuffa” ut i kroppen? Jag ÄLSKAR vs modellerna, dem har helt klart kvinnliga drömkroppar. SÅ tycker jag en tränad tjej ska se ut. Men det är jag det. Framhäva dem kvinnliga kropparna. Så vad tycker ni? Är det hott att var stor eller hott att vara FIT ?

Hennes kropp vs Deras?

lollll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *